Delegacija Donjeck stila obilazi Železaru Smederevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija Donjeck stila obilazi Železaru Smederevo

SMEDEREVO -

Dvanaestočlana delegacija ukrajinske kompanije "Donjeck stil" već dva dana boravi u Železari Smederevo, potvrdio je danas Tanjugu izvor u jednom od tri reprezentativna sindikata u fabrici, zahtevajući anonimnost.

Tanjugu je rečeno da je juče održana prezentacija za članove ukrajinske delegacije i da je ovo samo jedna u nizu poseta zainteresovanih kompanija koje organizuje Vlada Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Isti izvor je rekao da će ukrajinska delegacija narednih dana posetiti i fabriku belih limova u Šapcu.

Lokalna Televizija Smederevo sinoć je takođe objavila da je delegacija kompanije "Donjeck stil" u obilasku smederevske fabrike.

Kako TV Smederevo nezvanično saznaje "predstavnici kompanije za proizvodnju čelika 'Donjeck stil' obilaze pogone, upoznaju se sa tehničkim i proizvodnim mogućnostima fabrike, ali i sa ljudskim resursima".

Vlada Srbije je krajem januara sklopila dogovor sa Ju-Es Stilom o kupovini smederevske železare za jedan dolar. Tada je premijer Cvetković saopštio da "vlada nema nameru da u dugom roku bude vlasnik, pa ćemo se u narednom periodu koncentrisati na traženje strateškog partnera."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.