DA LI RUSIJA STOJI IZA NAPADA HAMASA? Evo šta kaže zvanični Tel Aviv o tvrdnjama Zelenskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 19:45

DA LI RUSIJA STOJI IZA NAPADA HAMASA? Evo šta kaže zvanični Tel Aviv o tvrdnjama Zelenskog

Predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, je poručio juče da se zna ko stoji iza Hamasa, aludirajući na Rusiju.

Izrael odbacuje ukrajinske tvrdnje o umešanosti Rusije u trenutni sukob.

#Israel does not believe that #Russia was in any way connected to last week’s #Hamas attack, the country’s ambassador to Moscow, Alexander Ben Zvi, said in an interview with Kommersant on Wednesday.https://t.co/KchzJk5feX

— TNT Radio (@tntradiolive) October 11, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2023

- Izrael ne veruje da je Rusija na bilo koji način povezana sa napadom Hamasa - rekao je ambasador te zemlje u Moskvi, Aleksandar Ben Cvi.

Optužbe koje su plasirane u pojedinim medijima i društvenim mrežama da je Rusija možda umešana u napad i da je situacija u Gazi korisna za Moskvu, jer navodno skreće pažnju Vašingtona sa Ukrajine, izraelski ambasador je nazvao "potpunom besmislicom".

Podsetimo se, predsednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, je poručio juče, tokom posete Rumuniji, da se zna ko stoji iza Hamasa, aludirajući na Rusiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.