Bukurešt neočekivano prvi na listi najboljih gradova za rad na daljinu

Izvor: Beta, 02.Maj.2020, 08:20

Bukurešt neočekivano prvi na listi najboljih gradova za rad na daljinu

Iako bi mnogi očekivali drugačiji ishod, prvo mesto na listi najboljih gradova za rad na daljinu zauzeo je Bukurešt, najviše zahvaljujući odličnim internet konekcijama i niskim troškovima života.Na listi koju je nedavno objavio britanski sajt Brodbenddils (broadbanddeals.co.uk), iza Bukurešta su tri američka grada, Hjuston, Las Vegas i Atlanta, na petom mestu je Budimpešta, a potom San Francisko i Los Andjeles. Medju 10 najboljih su još Kijev, Čikago i Varšava.S druge strane, neslavno prvo mesto na listi najlošijih gradova za rad na daljinu zauzeo je Rim, iza kojeg su Milano, Seul, Pariz i Hamburg. Na šestom mestu je Amsterdam, a slede London, Keln, Minhen i Mančester.Glavni grad Rumunije ostavio je "konkurente" iza sebe zahvaljujući jeftinim, pouzdanim i brzim internet konekcijama i drugim faktorima uzetim u obzir kao što su troškovi života, cena laptopa, broj poslova koji dozvoljavaju rad na daljinu i dostupnost kompanija za isporuku hrane, prenosi portal Balkan insajt.Istraživanje, sprovedeno u vreme kada rad na daljinu ili od kuće postaje sve popularniji usled pandemije novog korona virusa, pokazalo je da 4,33 odsto poslova u Bukureštu zaposlenima daje mogućnost takvog rada, najviše od svih gradova na listi.Odličan plasman, četvrto mesto, Bukurešt je zabeležio i u kategoriji brzina interneta, dok je sedmi po ...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bukurešt neočekivano prvi na listi najboljih gradova za rad na daljinu

Izvor: Danas, 02.Maj.2020

Iako bi mnogi očekivali drugačiji ishod, prvo mesto na listi najboljih gradova za rad na daljinu zauzeo je Bukurešt, najviše zahvaljujući odličnim internet konekcijama i niskim troškovima života.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.