Budimpešta neće ukinuti zabranu uvoza iz Ukrajine

Izvor: Capital.ba, 04.Apr.2024, 15:36

Budimpešta neće ukinuti zabranu uvoza iz Ukrajine

BRISEL – Mađarska će zadržati na snazi zabranu uvoza žitarica iz Ukrajine, uprkos pritisku iz EU, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. FOTO: Pixabay On je mađarskim novinarima u Briselu rekao da bi ukidanje zabrane značilo kolaps poljoprivrednika u Mađarskoj. “Što se tiče zabrane uvoza poljoprivrednih proizvoda iz Ukrajine, zadržaćemo je. Iz EU je vršen ogroman pritisak da se ona ukine, ali to bi vodilo ka kolapsu mađarskih poljoprivrednika, a to ne možemo da dozvolimo”, naglasio je Sijarto. Srna/ RIA Novosti Чланак Budimpešta neće ukinuti zabranu uvoza iz Ukrajine се појављује прво на...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Mađarska neće ukinuti zabranu uvoza iz Ukrajine

Izvor: Blic, 04.Apr.2024

Mađarska će zadržati na snazi zabranu uvoza žitarica iz Ukrajine, uprkos pritisku iz EU, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.