Blinken: SAD neće priznati rusku aneksiju teritorija u Ukrajini

Izvor: Beta, 27.Sep.2022, 20:58

Blinken: SAD neće priznati rusku aneksiju teritorija u Ukrajini

 Američki državni sekretar Antoni Blinken izjavio je danas da SAD i njihovi saveznici "nikada neće priznati" rusku aneksiju teritorije u Ukrajini."Mi i mnoge druge zemlje smo jasno stavili do znanja. Nećemo, nikada nećemo priznati rusku aneksiju ukrajinske teritorije", rekao je Blinken na konferenciji za novinare.Proruske separatističke vlasti u Ukrajini saopštile su prve rezultate referenduma o prijapanju Rusiji Donjecke i Luganske Republike kao i Zaporoške i Hersonske oblasti, prema kojima je većina glasala "za".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Američki državni sekretar: Nikada nećemo priznati rusku aneksiju teritorija Ukrajine

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2022

Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je da SAD i njihovi saveznici nikada neće priznati rusku aneksiju teritorije u Ukrajini.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.