Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2023, 21:33

Belgija šalje novi paket pomoći Ukrajini

Belgijska savezna vlada dala je zeleno svetlo za devetnaesti paket obrambene pomoći Ukrajini, koji uključuje komplete za balističku zaštitu i veliki broj generatora, saopštila je danas ministarka odbrane Ludivine Dedonder. "Novi paket pomoći koji uključuje pancirne prsluke namenjene za zaštitu ukrajinskog stanovništva i vojnika, zajedno s generatorima, stići će na izričit zahtev Ukrajine", rekla je Dedonder, prenosi agencija Belga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Belgija šalje 19. paket vojne pomoći Ukrajini

Izvor: Blic, 17.Dec.2023, 01:24

Belgijska savezna vlada dala je zeleno svetlo za devetnaesti paket obrambene pomoći Ukrajini, koji uključuje komplete za balističku zaštitu i veliki broj generatora, saopštila je danas ministarka odbrane Ludivine Dedonder.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.