Bajden produžio sankcije Rusiji

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 22:37

Bajden produžio sankcije Rusiji

Predsednik SAD Džo Bajden odlučio je da na godinu dana produži sankcije Rusiji zbog Krima i situacije u Ukrajini, objavljeno je danas u Federalnom registru.

Sankcije protiv Rusije uvela je Trampova administracija 20. septembra 2018, ali i pre toga adminsitracija 44. predsednika SAD Baraka Obame.

"Akcije i politika zbog kojih se uvode sankcije Rusiji nastavljaju da budu vanredna pretnja za američku nacionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednost i spoljnu politiku SAD", navodi se u propratnom objašnjenju predsednika Bajdena, a kojim se na godinu dana produžavaju sankcije Rusiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden produžio Rusiji sankcije još godinu dana zbog Krima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021

Predsednik SAD Džo Bajden odlučio je da na godinu dana produži sankcije Rusiji zbog Krima i situacije u Ukrajini, objavljeno je danas u Federalnom registru...Sankcije protiv Rusije uvela je Trampova administracija 20. septembra 2018, ali i pre toga administracija 44. predsednika SAD Baraka Obame..."Akcije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.