BRITANSKI RATNI BROD UŠAO U CRNO MORE: Plovi ka obali Ukrajine sa jasnim ciljem, Crnomorska flota spremna za najgore!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 17:23

BRITANSKI RATNI BROD UŠAO U CRNO MORE: Plovi ka obali Ukrajine sa jasnim ciljem, Crnomorska flota spremna za najgore!

Napetost u crnomorskom basenu ne prestaje

Patrolni čamac britanske kraljevske mornarice "Trent", koji je u nedelju ušao u vode Crnog mora, krenuo je u Odesu, saopštila je ambasada Velike Britanije u Turskoj.

- On je na putu za Odesu - navodi se u saopštenju britanskog predstavništva na Tviteru.

+Working together with NATO and regional partners, the 🇬🇧 will continue to support >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << security and stability. #WeAreNATO and #StrongerTogether pic.twitter.com/njdFUy5607

— British Embassy Ankara (@UKinTurkey) May 16, 2021

​- Radeći zajedno da našim partnerima iz NATO-a i partnerima u regionu, Velika Britanija će nastaviti da osigurava bezbednost i stabilnost - ističe se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane Rusije ranije je saopštilo da je Crnomorska flota počela da prati prolazak britanskog broda na Crnom moru.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Turska,   NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.