BAJDENOVI IPAK POD ISTRAGOM: Ukrajinski tužilac otvara slučajeve na koje su prethodnici stavili tačku!

Izvor: Kurir, 04.Okt.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJDENOVI IPAK POD ISTRAGOM: Ukrajinski tužilac otvara slučajeve na koje su prethodnici stavili tačku!

Glavni ukrajinski tužilac izjavio je danas da njegova kancelarija ponovo razmatra sve slučajeve koje su zatvorili njegovi prethodnici, uključujući one koji se odnose na vlasnika gasne kompanije u čijem je odboru bio sin jednog od kandidata demokrata na američkim predsedničkim izborima Džozefa Bajdena.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ukrajinski tužilac PONOVO OTVARA slučaj koji drma Trampovu fotelju

Izvor: Blic, 04.Okt.2019

Glavni ukrajinski tužilac izjavio je danas da njegova kancelarija ponovo razmatra sve slučajeve koje su zatvorili njegovi prethodnici, uključujući one koji se odnose na vlasnika gasne kompanije u čijem je odboru bio sin jednog od kandidata demokrata na američkim predsedničkim izborima Džoa Bajdena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.