Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023, 19:37

BAJDEN DONEO ODLUKU: Amerika će ipak isporučiti tenkove Ukrajini kao pomoć u zauzimanju Krima

Bela kuća potvrdila je da će Ukrajini isporučiti 31 tenk „abrams“. Kijevu će biti isporučeno i osam remontno-evakuacionih vozila za održavanje tenkova. Sjedinjene Države se nadaju, kako je saopštila Bela kuća, da će isporuke naoružanja pomoći Ukrajini da zauzme izgubljene teritorije, uključujući Krima. Američka administracija je navela i da će za isporuku tenkova biti potrebni […] The post BAJDEN DONEO ODLUKU: Amerika će ipak isporučiti tenkove Ukrajini kao pomoć u zauzimanju Krima appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

SAD: Želimo da budemo sigurni da Ukrajina vrati Krim

Izvor: Vostok.rs, 25.Jan.2023

SAD se nadaju da će isporuke oružja Ukrajini ne samo pomoći Kijevu u odbrani, već da će mu omogućiti i da zauzme izgubljene teritorije, uključujući Krim, rekao je visoki zvaničnik američke administracije. „Želimo da budemo sigurni da oni imaju pravi kapacitet, ne samo da se brane od Rusije,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.