B92.net u Zagrebu: Ovaj rat u Ukrajini nije ni do kolena onome što smo već prošli

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 20:30

B92.net u Zagrebu: "Ovaj rat u Ukrajini nije ni do kolena onome što smo već prošli"

Lideri regionalnog biznisa u Zagrebu tokom dva dana sumiraće rezultate, otkriti sa kakvim se poteškoćama susreću, kao i šta su im naredni potezi.

B92.net biće na licu mesta i preneće vam najvažnije zaključke sa Consumer Rules samita koji je ove godine održava u glavnom gradu Hrvatske.

Pre samo četiri godine, kada je u Beogradu održavan prvi Consumer Rules samit, i ciljevi i izazovi su bili drugačiji. Pandemija koronavirusa i, nakon toga, rat u Ukrajini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promenili su mnogima planove.

Koliko?

"Ovaj rat što vidimo sada u Ukrajini nije ni do kolena onome što smo već prošli. Niko nije mogao predvideti kovid, galopirajući rast cena i usluga, potrese…”, kazao je na početku samita Emil Tedeski, prvi čovek Atlantik grupe.

Kako je naglasio, "da bi kompanija opstala potrebno je poverenje, ali poverenje svih, i zaposlenih i dobavljača i kupaca. Ukoliko ne možete imati neku robu potrebno je da napravite sistem, da možete ponuditi zamenski proizvod".

"Neće sve biti idealno, ali od plakanja nema ništa”, zaključio je Tedeski.

Ljiljana Kunosić, CEO Bingo grupe iz BiH rekla je da je korona uplašila građane. "Ali, navikli smo na krize pa smo brzo reagovali", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.