Austrija je oduvek podržavala proširenje na Zapadni Balkan

Izvor: Beta Video, 15.Maj.2023, 16:06

Austrija je oduvek podržavala proširenje na Zapadni Balkan

BEOGRAD - ``Austrija je oduvek podržavala proširenje na Zapadni Balkan, a od početka rata u Ukrajini nam je jasno da je potrebno veoma odlučno i brzo reagovanje. Evropska unija nije celovita bez Zapadnog Balkana``, rekla je austrijska ministarka za EU i Ustav Karoline Edštadler novinarima nakon sastanka. (Ć1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ministarke: Austrija potvrdila podršku i pomoć Srbiji na putu ka EU (VIDEO)

Izvor: Beta, 15.Maj.2023

Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević i austrijska ministarka za EU i Ustav Karoline Edštadler razgovarale su danas u Beogradu o pomoći Austrije na putu Srbije ka Evropskoj uniji, ali i ekonomskim odnosima i migracijama."Austrija je oduvek podržavala proširenje na Zapadni Balkan, a...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.