Američki obaveštajac: Zelenski mora biti uklonjen, uzmite pištolj... VIDEO

Izvor: B92, 10.Nov.2023, 18:08

Američki obaveštajac: "Zelenski mora biti uklonjen, uzmite pištolj..." VIDEO

Ukrajinska vojska mora da ukloni Volodimira Zelenskog kako bi okončala oružani sukob i sačuvala teritorije koje postoje iza Kijeva.

Ovo je izjavio bivši obaveštajac američkog Marinskog korpusa (MCC) Skot Riter u intervjuu za kanal Reporterfaj medija (Reporterfy media) na Jutjubu.

"Ako ste ukrajinski general, idite u Kijev, uzmite pištolj i uradite nešto sa Zelenskim. Mislim, on treba da bude uklonjen iz kancelarije predsednika", savetovao je Riter. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je takođe dodao da bi svrgavanje sadašnjih vlasti u Ukrajini omogućilo Kijevu da zadrži kontrolu nad gradovima kao što su Odesa, Harkov i Dnjepropetrovsk.

Riter je ranije rekao da Ukrajina rizikuje da izgubi još više teritorije ako odbije da prekine neprijateljstva. Prema njegovim rečima, ako pregovori budu odbijeni, Harkov, Dnjepropetrovsk, Nikolajev i Odesa će preći pod rusku kontrolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.