AKO VAGNER POGINE U MAŠINI ZA MLEVENJE MESA U BAHMUTU I POVUČE SA SOBOM UKRAJINCE? Bitka za Bahmut ulazi u najtežu fazu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:12

"AKO VAGNER POGINE U MAŠINI ZA MLEVENJE MESA U BAHMUTU I POVUČE SA SOBOM UKRAJINCE?" Bitka za Bahmut ulazi u najtežu fazu (VIDEO)

Ukrajinska vojska je tokom borbi, praktično uništena.

Osnivač grupe "Vagner" Jevgenij Prigožin objasnio je značaj bitke za Bahmut.

- Bitka za Bahmut planirana je prošlog leta i mi planski idemo tim putem - rekao je Prigožin, prenosi Telegram kanal kompanije Konkord.

Više o tome pogledajte u odličnom videu ISPOD.

Prema njegovim rečima, tokom borbi ukrajinska vojska je praktično uništena. Istovremeno, on je priznao da je "nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova bitka nanela priličnu štetu i Vagneru". Međutim, Prigožin je naglasio da ako Vagner dobije bitku protiv Oružanih snaga Ukrajine, onda će to biti najveće dostignuće u istoriji, "jer će samo ruska armija ostati na šahovskoj tabli, sve ostale figure će biti uklonjene".

- Ako grupa Vagner pogine u mašini za mlevenje mesa u Bahmutu i ​​povuče za sobom Oružane snage Ukrajine i strano naoružanje, to će omogućiti ruskoj vojsci da ide dalje i brani interese Rusije. Tada ćemo mi ispuniti svoju istorijsku misiju i mi ćemo moći da stavimo tačku na to - rekao je Prigožin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.