URS samostalno na izbore (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS samostalno na izbore (VIDEO)

Poslanik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Vlajko Senić rekao je danas da je URS doneo odluku da na izbore izadje samostalno, kao i da o eventualnoj predizbornoj koaliciji može da razgovara samo sa Socijaldemokratskom partijom Srbije (SDPS), Rasima Ljajića.



"Ne vidimo trenutno ni jednu drugu stranku koja bi bila potencijalni partner URS-a i to smo jasno rekli", rekao je Senić novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Skupštini Srbije.


Senić je novinarima u parlamentu rekao da je URS odluku o samostalnom izlasku na izbore doneo još pre godinu i po dana, kad je ta unija formirana.

Istraživanje: Naprednjaci jači od demokrata

Za predizbornu kampanju milion evra

Nova Srbija ponovo traži vanredne izbore (VIDEO)

"Normalno je da nakon zajedničke vlade sa DS-om i jedne potpuno druge situacije u kojoj se zemlja nalazi posle četiri godine mi idemo samostalno na izbore. 2008. godina je bila neka vrsta referenduma, a problemi su sada drugačiji pa su i odluke drugačije", kazao je Senić.

I predsednk URS Mlađan Dinkić je potvrdio stav svoje stranke:

Šefica poslaničke grupe Za evropsku Srbiju Nada Kolundžija izjavila je danas da DS ne može da pravi predizbornu koaliciju sa URS-om i Srpskim pokretom obnove.

(Agencije)
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.