Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2012, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS predao izbornu listu

BEOGRAD -

Ujedinjeni regioni Srbije predali su večeras izbornu listu za parlamentarne izbore pod nazivom "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić" sa, kako je saopšteno, više od 12.000 potpisa.

Nosilac liste je Dinkić, a na listi se odmah iza njega nalaze gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović, članica Predsedništva URS Maja Gojković, gradonačelnik Zaječara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Boško Ničić i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

URS u kampanju za parlamentarne izbore ide sa sloganom "Jaki regioni - jaka Srbija".

Osnovni ciljevi su decentralizacija Srbije i stvaranje jednakih mogućnosti za razvoj svih gradova, reforma poreskog sistema i jačanje ekonomije kroz stvaranje uslova za normalan rad malih i srednjih preduzeća, kao i dvostruko veći agrarni budžet za više investicija u poljoprivredi, saopštio je taj politički savez.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Zaječar,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I URS predao izbornu listu

Izvor: Mondo, 18.Mar.2012

Ujedinjeni regioni Srbije predali su večeras izbornu listu za parlamentarne izbore pod nazivom "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić" sa više od 12.000 potpisa.

Nastavak na Mondo...

URS predao izbornu listu RIK-u

Izvor: B92, 19.Mar.2012, 00:15

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije i predali Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za predstojeće parlamentarnim izborima, sa potpisima podrške 12.359 građana...Lista se zove "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić", koji je i prvi na listi, a za njim slede Veroljub Stevanović, Maja...

Nastavak na B92...

Ujedinjeni regioni Srbije dostavili izbornu listu RIK-u

Izvor: S media, 19.Mar.2012

Ujedinjeni regioni Srbije predali su večeras Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima, sa potpisima podrške 12.359 građana...Dinkić: DS nas minira..Dinkić predstavljen kao kandidat za premijera..URS: Dinkić nije populista, već realista..Lista...

Nastavak na S media...

URS i SRS predali listu kandidata za odbornike

Izvor: NaDlanu.com, 19.Mar.2012

BEOGRAD, 19. marta 2012. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su u ponedeljak Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Beograda... BEOGRAD, 19. marta 2012. (Beta) - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predali su u ponedeljak Gradskoj izbornoj komisiji listu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.