URS predao izbornu listu RIK-u

Izvor: B92, 19.Mar.2012, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS predao izbornu listu RIK-u

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije i predali Republičkoj izbornoj komisiji listu kandidata za predstojeće parlamentarnim izborima, sa potpisima podrške 12.359 građana.

Lista se zove "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić", koji je i prvi na listi, a za njim slede Veroljub Stevanović, Maja Gojković, Boško Ničić, Vladan Vasić, Verica Kalanović...

Kako je rekla Kalanovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tanjugu, odmah po predaji liste i potpisa, "svi u Srbiji znaju da je ta lista formirana od najjačih ljudi iz gradova i opština".

"Upravo naš slogan "Jaki regioni, jaka Srbija" odslikava snagu liste", rekla je ona.

Izbornu listu do sada su predali koalicija koju predvodi Demokrtska stranka i tu listu - "Izbor za bolji život - Boris Tadić" RIK je večeras proglasio izbornom listom broj jedan.

Listu kandidata za predstojeće izbore večeras su Republičkoj izbornoj komisiji predali i radikali.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.