I URS PREDAO IZBORNU LISTU

Izvor: Kurir, 19.Mar.2012, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I URS PREDAO IZBORNU LISTU

URS u kampanju za parlamentarne izbore ide sa sloganom "Jaki regioni - jaka Srbija"

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije predali su u nedelju veče izbornu listu za parlamentarne izbore pod nazivom "Ujedinjeni regioni Srbije - Mlađan Dinkić" sa, kako je saopšteno, više od 12.000 potpisa.

Nosilac liste je Dinkić, a na listi se odmah iza njega nalaze gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kragujevca Veroljub Stevanović, članica Predsedništva URS Maja Gojković, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

URS u kampanju za parlamentarne izbore ide sa sloganom "Jaki regioni - jaka Srbija".

Osnovni ciljevi su decentralizacija Srbije i stvaranje jednakih mogućnosti za razvoj svih gradova, reforma poreskog sistema i jačanje ekonomije kroz stvaranje uslova za normalan rad malih i srednjih preduzeća, kao i dvostruko veći agrarni budžet za više investicija u poljoprivredi, saopštio je taj politički savez.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.