URS: Srbiji potreban jak premijer

Izvor: B92, 09.Mar.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Srbiji potreban jak premijer

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije predstaviće u nedelju svoj ekonomski program i kandidata za premijera na predstojećim izborima.

Lider URS-a Mlađan Dinkić kaže da je zemlji više od predsednika potrebniji jak premijer i ministar finansija.

Hoće li Milan Panić ponovo u predsedničku trku, ovaj put kao kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ujedinjenih regiona? Mlađan Dinkić kaže da ovaj pokret još nije doneo odluku i da je dilema između dva kandidata. Imena ne želi da otkriva, jedino je poznato da su obojica muškarci.

"Milan Panić je čovek koji zna i Putina i Obamu, retko ko time može da se pohvali, da može u kratkom roku da dođe u kontakt sa oba ova političara a siguran sam da je Srbiji potrebna pomoć i Rusije i Amerike, i EU i Kine”, kazao je Dinkić na konferenciji za novinare.

A spekulacije da bi aktuelni ministar zdravlja Zoran Stanković mogao u trku za gradonačelnika sa Draganom Đilasom iz DS-a i Aleksandrom Vučićem iz SNS-a, Mlađan Dinkić ne želi ni da potvrdi ni da demantuje.

"Što se tiče Beograda imaćemo jakog nosioca liste za Beograd i obratićemo se javnosti. A to što Čučković pominje podržavanje Đilasa, Đilas dobro radi posao, može i bolje”, kaže Dinkić.

Ujedinjeni regioni poručili su i da neće u koaliciju ni s naprednjacima, ni s radikalima, a od lidera DS i SNS Borisa Tadića i Tomislava Nikolića traže da jasno kažu da neće zajedno u koaliciju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Za dva dana kandidat URS-a za premijera Srbije

Izvor: Blic, 09.Mar.2012

Beograd - Lider Ujedninjenih regiona Srbije Mladjan Dinkić izjavio je danas da je za Srbiju najvažnije da dobije jakog premijera i najavio da će ta stranka za dva dana predstaviti svog kandidata za novog premijera Srbije. ..- Za Srbiju je najvažnije da dobije jakog premijera i ozbiljnog ministra...

Nastavak na Blic...

URS: Srbiji treba jak premijer

Izvor: RTS, 09.Mar.2012

URS će sa imenom kandidata za premijera izaći u nedelju, kaže Mlađan Dinkić. URS ima dva kandidata za funkciju predsednika države, kaže Dinkić, ali naglašava da je mnogo važnije ko će biti premijer. ..Ujedinjeni regioni Srbije predstaviće u nedelju 11. marta kandidata za premijera te stranke...

Nastavak na RTS...

Dinkić u nedelju predstavlja kandidata za premijera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2012

BEOGRAD -..Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predstaviće u nedelju, 11. marta kandidata za premijera te stranke na predstojećim izborima, izjavio je danas u Beogradu lider URS-a Mlađan Dinkić...Dinkić je na pitanje da li je on taj kandidat, na konferenciji za novinare rekao da će kandidat za premijera...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

URS u nedelju predstavlja kandidata za premijera

Izvor: Glas javnosti, 09.Mar.2012

BEOGRAD - Ujedinjeni regioni Srbije (URS) predstaviće u nedelju, 11. marta kandidata za premijera te stranke na predstojećim izborima, izjavio je u Beogradu lider URS Mlađan Dinkić...Dinkić je na pitanje da li je on taj kandidat, na konferenciji za novinare rekao da će kandidat za premijera URS...

Nastavak na Glas javnosti...

URS predstavlja kandidata za premijera

Izvor: Šumadija Press, 09.Mar.2012

Ujedinjeni regioni Srbije će u nedelju, 11. marta, zvanično predstaviti svog kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije na predstojećim izborima.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.