Tadić i lideri koalicije oko SPS-a: Vlada što pre

Izvor: Studio B, 22.Jun.2012, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić i lideri koalicije oko SPS-a: Vlada što pre

Lideri koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić, Jovan Krkobabić i Dragan Marković razgovarali su o formiranju parlamentarne većine sa predsednikom Demokratske stranke Borisom Tadićem.

Nakon sastanka svi su se složili da razgovore nastave i intenziviraju, kako bi vlada bila formirana što pre.

Predsednik socijalista Ivica Dačić rekao je posle razgovora da je bilo reči o formiranju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << parlamentarne većine, na osnovu ranije postignutog dogovora, o ciljevima i strukturi vlade.

"Naša koalicija je odavno izrazila saglasnost da, ako vlada bude formirana sa DS-om, kao najvećom strankom u koaliciji, da ta stranka treba da ima mesto premijera, predsednika DS-a Borisa Tadića i svoj stav nije menjala, niti će ga menjati", istakao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Srpska Napredna Stranka,   Mlađan Dinkić,   Boris Tadić

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Intenziviranje razgovora o vladi

Izvor: RTS, 22.Jun.2012

Predsednik DS-a Boris Tadić i lideri koalicije SPS-PUPS-JS složili se da intenziviraju razgovore kako bi vlada bila formirana što pre. Ako vlada bude formirana sa DS-om, naš stav je da DS treba da ima premijera i taj stav nećemo menjati, rekao Ivica Dačić...Lideri koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.