RIK proglasila izbornu listu URS-a

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK proglasila izbornu listu URS-a

Beograd -- RIK je proglasila večeras izbornu listu za kandidate za poslanike "URS - Mlađan Dinkić", koja će biti pod brojem sedam na izbornom listiću.

Izborna lista "URS - Mlađan Dinkić" ima 246 kandidata za poslanike na izborima raspisanim za 16.mart.

Tu listu podržalo je 17.164 birača svojim potpisima, od kojih je za 39 utvrđeno da nisu pravno valjane, pa su vraćene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovlašćenom licu.

Naknadnom proverom spiska birača utvrđeno je da je od 39 lica, čije su izjave vraćene, jer nisu pravno valjane, u spisak upisano svih 39, da 113 nije upisano u jedinstveni birački spisak i da je 80 lica već podržalo neku drugu izbornu listu.

Ukupan broj pravno valjanih izjava birača koji podržavaju izbornu listu „URS – Mlađan Dinkić“ je 16.932.

Pored sve potrebne dokumentacije URS je dostavio i izjavu o nameru korišćenja sredstava iz javnih izvora za pokriće troškova izborne kampanje.

RIK je ranije proglasio listu koalicije okupljene oko SNS i ona će biti prva na zbirnom izbornom listiću, dok će druga biti koalicija SPS-PUPS-JS.

Demokratska stranka Srbije proglašena je kao treća, LDP je četvrti, Savez vojvođanskih Mađara peti i SRS šesta.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RIK proglasila listu „URS - Mlađan Dinkić“

Izvor: Akter, 11.Feb.2014

RIK proglasilla je izbornu listu za kandidate za poslanike „URS – Mlađan Dinkić“ koja će biti pod brojem sedam na izbornom listiću

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.