Jovanović hvali kadrove URS i one koje je ova stranka predlagala za funkcije

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović hvali kadrove URS i one koje je ova stranka predlagala za funkcije

“Gospodo iz vlasti, šta je problem, nemate kadrove ili menjate mišljenje po potrebi?” - ovo pitanje vladajućoj garnituri postavio je odbornik grupe “Niš, moj grad” Branislav Jovanović povodom imenovanja bivšeg direktora niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” Dragana Bugarinovića na mesto direktora Aerodroma “Morava” u Kraljevu.

Bugarinović se ranije, dok je bio na funkciji u Nišu, izjašnjavao kao nestranačka ličnost, ali ga je za direktora 2008. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predložio tadašnji G17 na čijem je čelu u Nišu bio upravo Jovanović.

Danas kada je Bugarinović ponovo u direktorskoj fotelji, ali ovog puta u Kraljevu, Jovanović podseća da je on svojevremeno sramno “najuren” s posla.

Tog istog čoveka napadali ste da je sa sadašnjom opozicijom učestvovao u finansijskim malverzacijama i vodili sudske sporove sa njim, a danas je čovek države od najvećeg poverenja. Gospodo iz vlasti, šta je problem, nemate kadrove ili menjate mišljenje po potrebi? - kaže Jovanović.

Naglašava da to nije jedini slučaj, već da se navodno još jedan njegov bivši stranački kolega iz URS, Bratislav Vučković nekadašnji direktor JKP Mediana i aktuelni većnik, “sprema za mesto predsednika Opštine Palilula”.

Navodi i primer odmarališta “Divljana” odakle je svojevremeno smenjen još jedan kadar URS Despot Despotović.

To isto ste uradili i sa bivšim direktorom dečjeg odmarališta „Divljana“ koga ste smenili i doveli čoveka koji je od ove ustanove napravio avetinjsko mesto i doveo je do propasti, a radnici mesecima ne primaju platu. Srpska napredna stranka u Nišu nema adekvatne kadrove koji mogu da upravljaju ovim gradom, zato nam tako ide, jer preletači vladaju - kaže Jovanović.

Podsetimo, kako je juče potvrdio direktor preduzeća Aerodromi Srbije Mihajlo Zdravković, takođe nekada kadar URS, Bugarinović je na čelu vazdušne luke u Kraljevu od 1. juna.

Direktor niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” bio je od 2008. do 2014. godine.

G17, pa onda i URS, bio je deo gradske vlasti u Nišu od 2008. do 2014. godine. Prvo u koaliciji sa Demokratskom strankom, a kasnije sa SNS. Deo njihovih kadrova "pojačao" je naprednjake i tako su mnogi zadržali svoje funkcije ili čak napredovali.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.