Jovanović: Izgradnja stala jer nema para iz budžeta

Izvor: juGmedia, 23.Feb.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Izgradnja stala jer nema para iz budžeta

NIŠ  – Predsednik Gradskog odbora URS Branislav Jovanović izjavio je da su radovi na izgradnji fiskulturne sale u osnovnoj školi „Mika Antić“ zaustavljeni jer je obustavljena isplata iz državne kase.

On je naglasio da je ova fiskulturna sala  pravi primer neodrživosti politike štednje kada je jug Srbije u pitanju.

“Ukoliko država misli da politikom štednje i ukidanjem investicija pomaže jugu Srbije grdno se vara. Štednja pre svega  treba da se preslika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << na luksuz, na birokratiju i na privilegije. Na tome treba štedeti, a omogućiti da se ovakvi investicioni objekti i u narednom periodu finansiraju od strane države”, rekao je Jovanović.

Prema njegovim rečima građani na narednim izborima treba da podrže one ministre i poslanike koji se bore da se investiranje nastavi i u narednom periodu.

“Naš predlog je da se  nastavi sa novim NIP-om i da se iz NIP-a finansira izgradnja škola, bulevara, obdaništa, fiskulturnih sala i drugih saobraćajnica u našem gradu kako bi Niš bio ponovo veliko gradilište“, izjavio je lider niškog URS-a.

Jovanović je podvukao da će se nova radna mesta otvorati samo ako država nastavi sa finansiranjem novih investicija.

                                                         (Kraj)Mia
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.