Oproštajna poruka Baraka Obame na Tviteru najpopularnija

Izvor: N1 televizija, 11.Jan.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajna poruka Baraka Obame na Tviteru najpopularnija

Poruka zahvalnosti koju je odlazeći američki predsednik Barak Obama objavio na društvenoj mreži Tviter posle oproštajnog govora postala je najpopularnija na njegovom predsedničkom profilu.

"Hvala vam na svemu. Moja poslednja molba je ista kao i prva. Tražim od vas da ne verujete samo u moju sposobnost da kreiram promene, već i u vašu", napisao je Obama u utorak uveče na Tviteru.

Tvit je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << do večeras retvitovan skoro 600.000 puta.

Portparol Tvitera Nik Pacilio je rekao da je poslednji tvit nadmašio popularnost poruke koju je američki predsednik objavio na toj društvenoj mreži posle odluke Vrhovnog suda iz 2015. godine da ukine zabranu homoseksualnih brakova koje su uvele neke savezne države.

Obama na Tviteru ima više od 13 miliona pratilaca na predsedničkom nalogu @POTUS, dok na ličnom nalogu @BarackObama ima više od 80 miliona pratilaca.

Thank you for everything. My last ask is the same as my first. I'm asking you to believe—not in my ability to create change, but in yours.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Oproštajna poruka Baraka Obame najpopularnija na Tviteru

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2017

Poruka zahvalnosti koju je odlazeći američki predsednik Barak Obama objavio na društvenoj mreži Tviter posle oproštajnog govora postala je najpopularnija na njegovom profilu..."Hvala vam na svemu. Moja poslednja molba je ista kao i prva. Tražim od vas da ne verujete samo u moju sposobnost da kreiram...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.