Zmajevi otputovali u Tursku na pripreme, ovo je Kokovićev spisak

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Zmajevi'' otputovali u Tursku na pripreme, ovo je Kokovićev spisak

Fudbaleri Voždovca otputovali su danas u Tursku gde će odraditi dvonedeljne pripreme pred nastavak sezone.

Trener Voždovca Radomir Koković će u Turskoj na raspolaganju imati 24 igrača, od čega tri golmana.

U avionu za Antaliju našli su se: Marko Ilić, Marko Trkulja, Despot Mihailović, Nemanja Nikolić, Miloš Stojčev, Nikola Mikić, Stefan Hajdin, Lazar Zličić, Stefan Purtić, Jovan Nišić, Cvetković Nenad, Janković Aleksa, Bošnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Strahinja, Cvetićanin Luka, Justas Lasickas, Živojinović Viktor, Živković Marko, Stoisavljević Dragan, Jakovljević Luka, Bakić Vasilije, Gjorgijevski Marko, Radulović Pavle, Vuković Novak i Ajdinović Edin.

Koković je pred polazak rekao da će rad s mladim igračima biti jedan od fokusa ovih priprema.

"Pre svega, želimo da sprovedemo plan priprema do kraja, da prođemo bez povreda i nekih otežavajućih okolnosti. Osnovna ideja jeste da unapređujemo svoju igru i razvijamo mlade igrače kako bismo na kraju dana svi bili bolji. Postoje odredjeni segmenti igre na kojima treba raditi i nadam se da ćemo tokom ovih priprema znatno unaprediti sve što smo do sada uradili", rekao je Koković, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca će u Antaliji boraviti do kraja januara, a u tom periodu je planirano da odigraju i četiri prijateljske utakmice - protiv Legije iz Varšave, Šahtjora iz Karagande, Leha iz Poznana, kao i Zorje iz Luhanska.

"Zadovoljan sam i kontrolnim mečevima koji ćemo odigrati, moja je želja bila da to budu jaki timovi kako bismo videli gde se nalazimo u ovom momentu, ali i da bi mladi igrači mogli da se takmiće protiv jako kvalitetnih evropskih ekipa", rekao je Koković.
Pogledaj vesti o: Turska,   Dragan Nikolić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fudbaleri Voždovca otputovali u Tursku na pripreme

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 10:15

Fudbaleri Voždovca otputovali su u Tursku gde će odraditi dvonedeljne pripreme pred nastavak sezone...Trener Voždovca Radomir Koković će u Turskoj na raspolaganju imati 24 igrača, od čega tri golmana...U avionu za Antaliju našli su se:..Marko Ilić, Marko Trkulja, Despot Mihailović, Nemanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.