Vučić razgovarao s Erdoganom, poziv za otvaranje gasovoda

Izvor: N1 televizija, 03.Jun.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao s Erdoganom, poziv za otvaranje gasovoda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom s predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom a u "dugom i prijateljskom razgovoru" dvojica predsednika su se saglasila da se ekonomski i politički odnosi dve zemlje uspešno razvijaju.

Kako je saopšteno iz predsedništva Srbije, zajedničkim naporima u bilateralnim odnosima mogu da se postignu još bolji rezultati, složila su se dvojica lidera

Erdogan je uputio poziv Vučiću da 12. juna prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << velikoj manifestaciji, svečanom otvaranju gasovoda TANAP, koja će se održati u gradu Eskišehiru, što je Vučić prihvatio i ponovo će boraviti u jednodnevnoj poseti Turskoj, navodi se u saopštenju.

Vučić je zamolio predsednika Erdogana da podstakne i podrži turske investitore da ulažu u Srbiji.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Erdoan i Vučić se založili za bolju saradnju Turske i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Jun.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoanom. Erdogan koristi evropski vakuum na Balkanu Vučić u Turskoj: Srbija nikada ne može da podržava pučiste Kako je saopštilo Predsedništvo Srbije dvojica predsednika su se saglasila...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.