Vučić: Kako sam ja to uvredio žene?!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Kako sam ja to uvredio žene?!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odogovorio na kritike opozicionih stranaka koje su ga optužile da je uvredio žene svojim izjavama prilikom obilaska turske fabrike u Kraljevu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić je prilikom obilaska fabrike direktoru rekao: "Drago mi je naročito što ne rade samo devojke do 25 godina. Hvala ti, brate Turčine što si primio i žene od 50 godina. To su vredne i sposobne žene koje će pokazati lojanost."
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Vučić je kroz direktoru fabrike rekao kako Turci treba da čuvaju naše žene i vode računa o njima", ali je njegova izjava "Pa ti si sve žene uzeo da rade, pa zato si ti srećan, misliš da ćeš ... eee…" dočekana na nož od strane opozicionih stranaka.

Predsednik: Hvala ti, brate Turčine! (FOTO)

Predsednik Srbije je jutros gostujući na televiziji Pink rekao da mu nije jasno kako je to uvredio žene.

"Došao sam kod Topraka posetu i bio sam srećan jer imamo jo već 110 ljudi koji rade. Čime sam uvredio žene, dobio sam apluz. One su sve sve slikale sa mnom", istakao je Vučić.

"Lideri pod tajkunskom kapom me optužili. Šta su mislili. To što sam rekao eee. Pa nisam završio rečenicu... To što neki od njih imaju pokvarenu maštu...meni to nije palo napamet. Nijednu nepristojnu stvar nikada nisam učinio, trudim se i borim da našu zemlju predstavim u najboljem svetlu. Nekoga kritikuje zbog nečega što nije rekao, umesto da kažu "dobro je Vučiću što rade i žene od 50, 60 godina, one koje su izgubile posao. Ne mogu da se setim konteksta u kom sam to rekao., ali znam da su mi rekli imali smo samo jednog muškarca koji je aplicirao", naglasio je  predsednik.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Kako sam ja to uvredio žene?!

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je odgovorio na kritike opozicionih stranaka koje su ga optužile da je uvredio žene svojim izjavama prilikom obilaska turske fabrike u Kraljevu...Foto: Tanjug/Dimitrije Goll..Vučić je prilikom obilaska direktoru fabrike "Eurotaj" rekao: "Drago mi je naročito...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.