Izvor: Blic, 17.Jul.2023, 19:06

Vučević potvrdio: Novi komandant Kfor-a biće turski general

Ministar odbrane Miloš Vučević potvrdio je danas da će od jeseni novi komandant Kfor biti turski general i podsetio da će to biti prvi put da vojni zvaničnik Turske komanduje mirovnom misijom NATO.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević potvrdio da će novi komandant KFOR biti turski general

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2023

Ministar odbrane Miloš Vučević potvrdio je danas da će od jeseni novi komandant KFOR biti turski general i podsetio da će to biti prvi put da vojni zvaničnik Turske komanduje mirovnom misijom NATO.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučević potvrdio: Turski general će biti novi komandant KFOR-a

Izvor: B92, 17.Jul.2023

Ministar odbrane Miloš Vučević potvrdio je danas da će od jeseni novi komandant KFOR biti turski general...On je podsetio da će to biti prvi put da vojni zvaničnik Turske komanduje mirovnom misijom NATO...Prema zvaničnim podacima NATO, od ukupno 4.511 vojnika KFOR, 780 je iz Turske, dok je iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.