Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 20:33

Voditeljka Jutarnjeg programa "Prve" UGRADILA SILIKONE: Čim ih je stavila, SKINULA SE i pokazala zanosne obline: "To mi je bila želja"

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji "Prva" Bojana Ristivojević ugradila je silikone, a vrelim fotkama iz Turske u kupaćem kostimu, u kojem se jasno vidi njeno novo poprsje, odmah se pohvalila na svom Instagram profilu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA UGRADILA SILIKONE! Bojana Ristivojević ponosno pokazala svoje nove obline

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 11:31

Nije preterala!..Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Prva", Bojana Ristivojević, aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli šta joj se dešava u privatnom životu...Sada je obradovala svoje pratioce izazovnim fotografijama sa letovanja u Turskoj. Ona je pozirala u kupaćem kostimu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.