VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA UGRADILA SILIKONE! Bojana Ristivojević ponosno pokazala svoje nove obline

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 11:31

VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA UGRADILA SILIKONE! Bojana Ristivojević ponosno pokazala svoje nove obline

Nije preterala!

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji "Prva", Bojana Ristivojević, aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli šta joj se dešava u privatnom životu.

Sada je obradovala svoje pratioce izazovnim fotografijama sa letovanja u Turskoj. Ona je pozirala u kupaćem kostimu, a do izražaja je došlo njeno novo poprsje. 

Bojana je trenutno na letovanju, a na pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenoj mreži okačila je niz fotografija u bikiniju, a svima su za oko zapale njene nove grudi.

Ona je ranije imala manje grudi, a sada je ugradila silikone koji su odrađeni proporcijalno njenom telu. Voditeljka nije preterala sa veličinom implanta koje je ugradila, već je vodila računa da budu u skladu sa njenom građom.

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

Popularna voditeljka ranije je govorila kako je imala želju da ugradi silikone, ali je tada odustala od te ideje.

A post shared by Bojana Ristivojevic (@bokalica)

- Ništa ne bih menjala na sebi, meni i veštačke trepavice kada stavim budu naporne pa jedva čekam da ih skinem. Veštačke nokte izlomim posle nekoliko dana. Jedno vreme sam razmišljala o silikonima, ali onda sam shvatila da bi to bilo pogubno jer ako mi se ne svide, šta da radim? Kako da ih odmah vadim? Volim svoj prirodan izgled i ne mislim da bih bila srećnija da imam veće usne, grudi ili zadnjicu. Sreća je u nama, a ne u haljinama i silikonima, peticama, šesticama, osmicama, do kog broja to već ide jer to ne znam, ja nosim najmanji - izjavila je voditeljka ranije za domaće medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.