Van Persi pokidao ligamente, pauza do godinu dana, moguć i kraj karijere

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi pokidao ligamente, pauza do godinu dana, moguć i kraj karijere

Ako su navodi svetskih medija tačni, zaista šteta...

Jako loše vesti stižu nam u vezi s Robinom van Persijem. Kako piše Beinsports, a prenose brojni engleski i turski mediji, on je pokidao ukrštene ligamente kolena i karijera mu je sada pod znakom pitanja s obzirom da ima 34 godine.

I s obzirom na činjenicu da će pauzirati čak do godinu dana, ako se ovi navodi ispostave kao tačni. Ne izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobro, nikako.

Inače, on se povredio na treningu reprezentacije Holandije dan posle poraza Oranja na gostovanju Francuskoj prošlog četvrtka. U reprezentaciju se vratio prvi put posle dve godine kako bi se našao u postavi protiv finaliste Evropskog prvenstva Francuske.

Sada bi to moglo da znači da je odigrao možda i poslednju utakmicu u karijeri za nacionalni tim.

Van Persi je za Holandiju postigao 50 golova, a imao je brojne povrede u karijeri. Igrao je za svoj nacionalni tim 101 put, a debitovao je 2005. godine protiv Rumunije.

Brz oporavak, Robine.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Van Persi pokidao ligamente, moguć i kraj karijere!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2017

Holanđanin pokidao ukrštene ligamente kolena i sada će morati da pauzira godinu dana, s obzirom na to da ima 34 godine i karijera mu je pod znakom pitanja...On je povredu zadobio na treningu reprezentacije Holandije dan posle poraza od Francuske...Zanimljivo je da je poziv za reprezentaciju  dobio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.