U saobraćajki na Kosovu tri žrtve, povrijeđena turska ambasadorica

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Nov.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajki na Kosovu tri žrtve, povrijeđena turska ambasadorica

Portparolka policije Kosova Flora Ahmeti potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) su tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Priština Gnjilane u selu Mramor. U nesreći je povrijeđena i turska ambasadorica, Kivilicime Kilice.  Ona ima povredu lijevog ramena ali njeno stanje je stabilno, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Kosova Ekrem Mustafa ispred Kliničkog-univerzitetskog centra u Prištini gdje su smješteni svi povrijeđeni. On je dodao da...
Pogledaj vesti o: Turska,   Autoput,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dvije osobe poginule u sudaru golfa i kamiona u mjestu Ljubina

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2018, 17:38

SARAJEVO - Dvije osobe poginule su u današnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Ljubina, na magistralnom putu M-18 Semizovac - Srednje, potvrđeno je za Avaz iz Operativnog centra MUP-a KS.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.