Turski med za potenciju sakrili u wc šolju u autobusu!

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski med za potenciju sakrili u wc šolju u autobusu!

Carinici se svakodnevno sreću sa slučajevima sakrivanja krijumčarene robe na najnobičnijim mestima. Posebno zanimljiva dva skorašnja slučaja.

Foto: Guliver/Getty images, KMNPhoto

Naime, na Gradini je 15. februara u dva slučaja zaplenjeno oko 50 teglica turskog meda za potenciju "Macun" i 24 rastvora za inekcije "Gadovist", čija je ukupna vrednost procenjena na više od 3.000 evra.

Oba prekršaja su otkrivena prilikom ulazne kontrole autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji saobraćaju na redovnoj liniji Istanbul-Novi Pazar. I putnici i vozači oba autobusa su prilikom susreta sa carinicima rekli da nemaju ništa da prijave izuzev ličnog prtljaga.

Međutim, u jednom od autobusa je najpre na podu toaleta pronađena kutija sa 24 teglice pomenutog turskog sredstva za potenciju, da bi daljom kontrolom i u WC šolji bila otkrivena još jedna kutija sa identičnim sadržajem.

U drugom autobusu je takođe u toaletu, u fabričkoj šupljini ispod ogledala, pronađena sakrivena kesa sa 24 bočice rastvora za inekcije "Gadovist", koje se koriste za pojačavanje kontrasta prilikom snimanja magnetnom rezonancom, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Turska,   Pčelarstvo

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Turski med za potenciju u WC šolji autobuskog toaleta na liniji za Novi Pazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2019

Carinici se svakodnevno sreću sa slučajevima sakrivanja krijumčarene robe na najnobičnijim mestima, tako da ih nisu iznenadili turski med za potenciju u WC šolji i inekcije u fabričkoj šupljini autobuskog toaleta, saopštila je danas Uprava carina...Na Gradini je 15. februara u dva slučaja zaplenjeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.