Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska pomaže izgradnju Materisnkog doma u Zvečanskoj

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, ambasador Republike Turske Tangu Bilgič i predstavnici Turske agencije za razvoj i koordinaciju (TIKA) obišli su „Materinski dom“ u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Direktor Zoran Milačić informisao je ministra Đorđevića i ambasadora Bilgiča o realizaciji projekta izgradnje novog Materinskog doma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u kome će biti smeštene trudnice i majke sa decom, a sredstva za izgradnju doniraće Tika, saopštilo je resorno ministarstvo.

Realizacija ovog projekta rezultat je potpisanog protokola o saranji izmedju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Agencije za koordinaciju i saradnju Vlade Turske.

Ministar Đorđević izrazio je zadovoljstvo zbog posete Materinskom domu jer ona označava početak realizacije potpisanog Protokola o saradnji izmedju ministarstva i Turske agencije kojoj je ujedno zahvalio na dosadašnjim donacijama.

Prema rečima ministra, Projekat obnove "Materinskog doma“ predstavlja još jedan od koraka ka unapredjenju saradnje izmedju Srbije i Turske koja će se nastaviti i u narednom periodu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević i ambsador Turske u poseti Materinskom domu u Zvečanskoj

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Nov.2017

Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici dobiće novi Materinski dom za trudnice i majke sa decom, a izgradnju će finansirati Turska agencija za razvoj i koordinaciju (TIKA), saopštilo je danas resorno ministarstvo...Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.