Turska mu ovo neće oprostiti: Arda Turan se opasno zamerio svojim navijačima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2016, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska mu ovo neće oprostiti: Arda Turan se opasno zamerio svojim navijačima (VIDEO)

Jezivi zvižduci vezisti Barselone protiv Španije

Od najboljeg igrača uvek se najviše očekuje, a kad ne ide prvi je na udaru navijača. Još ako su oni temperamentni poput turskih, onda se crno piše Ardi Turanu.

Vezista Barselone našao se na meti pristalica svoje reprezentacije tokom drugog poluvremena susreta sa Španijom, u drugom kolu Grupe D, na Prvenstvu Evrope. U trenucima kad je Crvena furija vodila 3:0, a Turska se gušila u nemoći, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Turske su počeli da negoduju u pravcu svojih reprezentativaca na šta im je Turan uzvratio ironičnom porukom, tako što je uzdignutim palcima obe ruke signalizirao prema njima.



Taj potez još višeje razbesneo turske navijače na Alijanc areni u Nici, koji su do kraja meča svaki Turanov kontakt s loptom propratili žestokim negodovanjem.

Ruku na srce, Arda se nije pretrgao u nameri da poboljša utisak, pa se doslovce šetao terenom.



(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.