Turska besna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtev

Izvor: B92, 01.Okt.2022, 16:03

Turska besna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtev

Nakon odluke ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da podnese zahtev za ubrzani ulazak u NATO, građani Turske su revoltirani.

Oni žele da napuste alijansu, prenosi RIA.

Građani Turske burno su reagovali na odluku ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Naime, čitaoci turskog "Haber 7" burno su reagovali na Zelenskog, nakon njegove odluke da podnese zahtev za ubrzani ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u NATO, piše "RIA", prenose "Novosti".

"Moramo se odmah povući iz NATO", jedan je od češćih komentara.

Ovakva rekacija građana Turske usledila je nakon što je Volodimir Zelenski izjavio da će Ukrajina da podnose zahtev za ulazak u NATO na "ubrzan način".

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg je, komentarišući izjavu Zelenskog, istakao da će NATO koncentrisati napore na pomoć Kijevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.