Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jan.2024, 00:30

Turska Konja ne može bez partizanovaca -belih novi šef struke!

Kako sezona odmiče, turska Konjaspor je u sve težoj situaciji. Nedavno je doživela debakl na gostovanju Fenerbahčeu, bilo je 7:1 za Fener, a zatim nije uspela da savlada ni najslabiji tim lige, Istanbulspor sa kojim je remizirala bez golova.
Posle 20 odigranih kola, Konjaspor je sada u zoni ispadanja, na 18. poziciji sa 19 osvojenih bodova, pa se uprava kluba odlučila za novu promenu trenera.
I opet su se odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za jednog partizanovca! Podsetimo, prošlu sezonu su završili, a aktuelnu započeli sa Aleksandrom Stanojevićem na njihovoj klupi, ali je bivši trener Partizana smenjen krajem oktobra, posle devet odigranih kola.
Kasnije je angažovan turski stručnjak Hakan Keles, ali je sa njim na klupi Konja dodatno pokvarila plasman, pa je sada legendarni golman Partizana Fahrudin Omerović došao da spasava što se spasiti može.
On je imenovan za novog šefa struke i debitovaće u nedelju, u meču protiv Antalijaspora.
Omerović ima 62 godine, dugo je u Turskoj, ali je uglavnom radio kao pomoćni trener, između ostalog baš u Konji, čak u tri navrata (2005/06, 2014-2017. i 2018-2020).
Tokom igračke karijere najdublji trag ostavio je u Partizanu, čiji je golman bio u periodu od 1984. do 1992. godine, posle čega se preselio u Tursku,

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.