Turan u ogromnom problemu, čeka ga teška robija!?

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turan u ogromnom problemu, čeka ga "teška" robija!?

Turčin bi mogao da zažali zbog ovog skandala.

Reprezentativca Turske Ardu Turana čeka "teška" robija, ako je sudeći po natpisima u tamošnjim medijima!

Fudbaler Barselone pozajmljen Bašakšehiru bio je prošle nedelje u središtu skandala pošto se potukao sa poznatim turskim pevačem Berkajem Šahinom.

Sve je krenulo kada je fudbaler nepristojno gestikulirao ka pevačevoj ženi, Šahin je prišao i tu je nastala tuča. Tačnije, Turan ga je praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nokautirao.

Fudbaler je kasnije shvatio šta je učinio i s pištoljem ušao u bolnicu gde je Šahin primao pomoć traživši od njega da ga ubije.

Kada je ovaj odbio to, Turan je slučajno opalio pištolj koji je nameravao da stavi oko struka.

Na sreću, niko nije povređen, ali ovo bi se moglo tretirati kao pokušaj ubistva što bi Turana moglo da stavi iza rešetaka na čak 12 godina...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arda Turan pucao, čeka ga dugogodišnja robija?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 09:21

Podignuta optužnica, raspetljana tuča ispred kluba, ali izgleda da je došlo i do obračuna vatrenim oružjem...Rasplelo se klupko oko Arde Turana i tuče sa popularnim turskim pevačem Berkajem Sahinom...Sukob je izbio ispred noćnog kluba gde je slavni fudbaler dobacivao Berkajevoj ženi, počela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.