Tijana Bošković postala najplaćenija odbojkašica u istoriji

Izvor: B92, 15.Jan.2024, 10:51

Tijana Bošković postala najplaćenija odbojkašica u istoriji

Jedna od najboljih odbojkašica sveta Tijana Bošković (26) je postala najplaćenija u istoriji tog sporta.

Boškovićeva, koja od 2015. godine igra za turski Ezacibaši, odobila je brojne ponude i odlučila da ostane u klubu u koji je došla iz Partizana.

Bilećanka je do sada imala platu u iznosu od 1,4 miliona evra godišnje, a dobila je ponudu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od najvećeg Ezacibašijevog rivala Vakifbanka "tešku" 2 miliona evra po sezoni.

Međutim, Boškovićeva im se zahvalila na ponudi i poručila kako želi da ostane u svom klubu s kojim želi da osvoji tursko prvenstvo i Ligu šampiona.

Čelnici Ezačibašija su njen gestu znali da cene, te su joj dali platu u iznosu od 2,5 miliona evra godišnje čime je postala najplaćenija odbojkašica u istoriji.

Boškovićeva je počela karijeru u bilećkom Hercegovcu, a sa 14 godina je prešla u Partizan.

Ona nastupa za Srbiju, a njena starija sestra Dajana je jedna od najboljih odbojkašica reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bilećanka postala najplaćenija odbojkašica u istoriji

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2024

Reprezentativka Srbije i jedna od najboljih odbojkašica svijeta Tijana Bošković (26) postala je najplaćenija odbojkašica u istoriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.