TURSKA NA NOGAMA! ŠTA SE DEŠAVA SA ERDOGANOM? Otkazao pojavljivanje na predizbornom skupu u Adani

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 18:37

TURSKA NA NOGAMA! ŠTA SE DEŠAVA SA ERDOGANOM? Otkazao pojavljivanje na predizbornom skupu u Adani

Hospitalizovan je u sredu ujutro

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je, treći dan zaredom, otkazao jedan predizborni skup, nakon što se razboleo od gastroenteritisa. Erdogan, koji je na čelu Turske dve decenije, kao premijer, a potom i predsednik, pokušaće da dođe do trećeg mandata 14. maja na izborima.

Trebalo je da se pojavi na otvaranju mosta i političkom skupu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u gradu Adani, ali je njegovo prisustvo otkazano, pa će se on pojaviti na ceremoniji samo putem video bima, preneo je AP. Erdogan je hospitalizovan u sredu ujutro, nakon što se loše osećao za vreme televizijskog intervjua.

Američka novinska agencija navodi da je bio bled u četvrtak kada se putem video linka obratio prilikom otvaranja nuklearne elektrane, dok je danas, tokom video obraćanja delovao bolje tokom desetominutnog govora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.