TAJNI RECEPT: Evo kako da spremite najbolju tursku kafu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Sep.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNI RECEPT: Evo kako da spremite najbolju tursku kafu! (VIDEO)

Uprkos globalizaciji, na ovim našim prostorima kafa se i dalje najčešće sprema po starinski: sipaj vodu u džezvicu, sačekaj da provri, odlij malo u šoljicu, zakuvaj, dodaj ostatak vode, zakuvaj još jednom i - gotovo!

Bez obzira na to da li ovako napravljenu kafu zvali turskom, srpskom, domaćom, ukuhanom... - većina ne može da zamisli svoje jutro bez jedne baš na ovaj način spremljene kafe. Ali, može li to drugačije?

Svetski priznati barista srpskog porekla, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Siniša Mišić Skinny, tvrdi da i te kako može! I od savršenstva je moguće napraviti bolje.

Donosimo vam njegov poboljšani recept za tursku kafu. Mi ćemo sigurno probati, a vi?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.