Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2020, 18:25

Stiže ozbiljan novac u Rudar iz Pljevalja: Duško Šarić ponovo u klubu, ulaže i turski biznismen

Cilj je vrh crnogorskog fudbala

Crna Gora bi mogla da dobije finansijski ozbiljan klub, spreman da predstavlja više od dostojne konkurencije podgoričkoj Budućnosti. Naime, Rudar iz Pljevalja ponovo će moći da računa na veliku novčanu pomoć Duška Šarića.

Kontroverzni biznismen, u čijem prvom mandatu su Pljevljaci osvojili titulu, mogao bi ponovo da se vrati u klub i to u svojstvu sponzora. O tome pišu gotovo svi crnogorski mediji uz dodatak da će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Šariću pomagati turski biznismen Faruk Sari, koji će uskoro pokrenuti posao na severu Crne Gore. A sve će biti jasnije naredne sedmice kada će Šarić održati sastanak sa sadašnjim rukovodstvom.

“Tačno je da ćemo pokušati da vratimo Rudar na evropski put. Jednostavno volim Rudar, to je moj klub i ne mogu da dozvolim da klub klizi još niže. Nadam se da ćemo ponovo biti u vrhu crnogorskog fudbala, jer Pljevlja i ljubitelji sporta zaslužuju klub na mnogo većem nivou nego što je to trenutno slučaj", rekao je Šarić.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.