Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 22:18

Stigao je! Hamšik zapalio Tursku, plata skočila sa 10.000 mesečno na 3.000.000 godišnje

Slovak došao na potpis ugovora

Marek Hamšik je još pre početka Evropskog prvenstva odlučio da prihvati ponudu turskog Trabzona i čekalo se samo da Slovaci ispadnu sa takmičenja i da iskusni vezista potpiše ugovor.

Večeras je doputovao u Tursku i zapalio navijačku ramiju Trabzona. Dočekale su ga desetine novinara i fotoreprotera i stotine Trabzonovih navijača sa bakljama i pirotehnikom. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Bu akşam Hamsik için inanılmaz izdiham yaşandı. Cardozo'dan sonraki en coşkulu karşılama oldu. pic.twitter.com/J3BRrnnIGE

Hamšik stiže besplatno iz švedskog Geteborga za koji je potpisao prošlog marta. Bio je to čudan transfer ali je Hamšik želeo negde da održava formu do EURA posle raskida bogatog ugovora u Kini. Šveđani su mu ponudili džentlemnski ugovor da može da ode bez obeštećenja, a on je pristao da igra za platu od samo 10.000 evra mesečno. Odigrao je šest mečeva, postigao jedan gol i napustio klub.

Trabzonova ponuda je bila u rangu onih koji se ne odbijaju s obzirom da Hamšik ima 33 godine. Samo za potpis ugovor će dobiti 3.000.000 evra u dve godišnje rate od po 1.500.000 evra. A tu je i bogata plata u dvogodišnjem ugovoru vrednom 3.000.000 evra. Kada se sve sabere, zaradiće na Crnom moru 6.000.000 evra za dve godine.

I biće veliko pojačanje za ’četvrti’ klub Turske.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.