Srpski odbojkaši odbili da igraju protiv tzv. Kosova

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 16:59

Srpski odbojkaši odbili da igraju protiv tzv. Kosova

Reprezentativci Srbije u odbojci na pesku Vukašin Rajković i Marko Makarić odbili su da igraju meč protiv kosovskih odbojkaša.

Kako prenose "Novosti", u pitanju je meč osmine finala na Balkanskom prvenstvu u turskom Balikesiru

Rajković i Makarić su se povukli sa takmičenja, pošto je žrebom bilo predviđeno da igraju sa kosovskim timom.

Navodi se da su potom kosovski odbojkaši Rion Bajrami i Ermal Malići pozirali sa zastavom samoproglašene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << države formirajući rukama simbol dvoglavog orla i na taj način su provocirali srpske reprezentativce.

Kosovski odbojkaši su potom u četvrtfinalu poraženi od selekcije Moldavije 2:1 po setovima, dok su reprezentativci Srbije Rajković i Makarić na kraju osvojili sedmo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarić i Klašnić bronzani na Balkanskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2023

Lazar Kolarić i Đorđe Klašnić zauzeli su treće mesto i osvojili bronzane medalje na Balkanskom prvenstvu 2023. u beach – volley u Balikesiru. Kolarić i Klašnić su u meču za treće mesto savladali moldavski par Dobčis/Korsakov sa 2:0, po setovima 21:10 i 21:13, posle 34 minuta igre.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.