Izvor: Njuz.net, 19.Apr.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija svetski lider u nemanju opozicije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 19. april 2017, (Njuz) – U jakoj konkurenciji Amerike, Rusije, Velike Britanije i Turske, Srbija je izbila na prvo mesto u svetu po nemanju opozicije, javljaju svetski mediji. Srbija je za ovo priznanje morala da se takmiči i sa jakim igračima iz regiona poput Makedonije i Crne Gore, ali su rezultati poslednjih predsedničkih izbora pokazali da trenutno nemamo nikakvu konkurenciju kada je reč o nedostatku alternative >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << partijama na vlasti.
– Postojala je bojazan da će opozicione stranke ojačati u nekom prethodnom periodu, ali se uz pomoć veštog rukovodstva naše zemlje i usmeravanja celokupne energije na uništenje opozicije to ipak nije desilo. Ovo je samo dokaz i pokazatelj sumnjičavim vlastodršcima da manipulacija glasačima, pritisak na medije i ucenjivanje daju rezultate, kažu se u saopštenju Vlade Srbije.
Kako se nezvanično saznaje, svetski lideri čestitali su predsedniku i premijeru Aleksandru Vučiću na uspešnoj borbi protiv opozicije. Lideri poput Trampa, Putina, Erdogana, Orbana i Tereze Mej odali su priznanje Vučiću na inovativnom pristupu gušenju opozicionih glasova. Oni su napomenuli da su već preuzeli neke taktike koje je srpska vlada primenjivala u ovoj oblasti i da “one već daju rezultate.”
Izjavu lidera opozicije nismo uspeli da dobijemo iz razumljivih razloga.
Viktor Marković

Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.