Španski i turski timovi protiv Bodiroge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 11:15

Španski i turski timovi protiv Bodiroge

Španski i turski klubovi biće danas protiv imenovanja proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge za predsednika Evrolige, prenosi Mundo deportivo.

Pet klubova koji su osnivači Evrolige - Barselona, Real, Baskonija, Efes i Fenerbahče biće protiv odluke većine timova da Dejan Bodiroga bude predsednik elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Kako piše Mundo deportivo, pomenuti timovi smatraju da će promene koje ce se desiti na današnjem sastanku biti nelegalne, neodgovorne i stoga su najavili da će zaštititi svoje interese i to pravnim putem.

Interesantno je da je Bodiroga tokom karijere branio boje Reala i Barselone, sa kojom je 2003. osvojio Evroligu, a da su sada španski velikani u kampanji protiv njega.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evroliga nije donela odluku o imenovanju Dejana Bodiroge na mesto predsednika

Izvor: Danas, 08.Jul.2022

Neslaganje sa idejom da Dejan Bodiroga postane predsednik Evrolige dovelo je do toga da danas naprosto nekadašnji košarkaški as ne bude izglasan od strane 11 klubova vlasnika takmičenja. U toku dana je Mundo Deportivo napisao da se ukupno pet klubova, tri španska i dva turska, ne slažu sa time...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.