Izvor: MozzartSport.com, 03.Jun.2020, 14:17

Smirivanje strasti: Legle dve plate u Fenerbahčeu

Reakcija na pismo iz Evrolige

Čini se da stižu bolji dani za Fenerbahče. Kako javljaju turski mediji, tamošnji gigant je isplatio dve zaostale plate igračima i tako reagovao na pismeni zahtev Evrolige.

Čelnici elitnog takmičenja su konaktirali su juče turski klub i zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da igrači budu u potpunosti isplaćeni do 15. avgusta.

Prema izveštajima iz Turske, vodeći ljudi Fenerbahčea su razočarani zbog načina na koji im je stigla "pretnja", s obzirom da klub nimalo nije u prijatnoj situaciji zbog pandemije virusa korona.

Još uvek nije poznata ni sudibina trenera Željka Obradovića, koji bi klonačnu odluku o tome da li ostaje u Instanbulu trebalo da donese do 15. juna.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Konačno, Fener pokazuje znake života!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 00:08

Fenerbahče se odlučio na dobar potez...Turski mediji su govorili o tome kako je u Fenerbahčeu problematično, ne samo sa igračke strane i što se tiče rezultata, nego i sa finansijama...Fener se mučio na tom polju, verovatno je to jedan od razloga zašto se očekuje totalni remont ekipe na kraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.