Sletelo 26 aviona sa vakcinama, noć uoči izbora

Izvor: B92, 14.Feb.2021, 00:48

Sletelo 26 aviona sa vakcinama, noć uoči izbora

Priština -- Dan uoči izbora na Kosovu i Metohiji na aerodrom u Prištini sletelo je 26 aviona.

Na dan glasanja očekuje se još 19 letova kojima će stići birači iz dijaspore.

Portparol aerodroma u Prištini Valjentina Gara naglasila je da su putnici uglavnom doputovali na KiM zbog vanrednih parlamentarnih izbora, prenosi Reporteri.

"Danas smo imali 26 dolaznih letova, devet iz Švajcarske, 12 iz Nemačke, četiri iz Francuske i jedan iz Turske. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Za sutra je najavljeno ukupno 19 dolaznih letova, šest iz Švajcarske, pet iz Nemačke, četiri iz Francuske i po dva iz Austrije i Turske", rekla je Gara, prenosi Kosovo onlajn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šef kancelarije EU u Prištini: Impresivna organizacija izbora na Kosovu

Izvor: Beta, 14.Feb.2021

Šef kancelarije Evropske unije na Kosovu Tomaš Sunjok ocenio je danas da je impresivna organizacija vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu.Tokom posete osnovnoj školi "Dardania" u Prištini, Sunjok se upoznao sa procedurama izbornog procesa u biračkim centrima i pozvao gradjane Kosova da poštuju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.