Izvor: Scandal.rs, 09.Dec.2016, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Halida Muslimovića u zagrljaju čuvene Hurem! (foto)

Merjem Uzerli, koja je domaćoj javnosti poznata po ulozi Hurem u seriji “Sulejman veličanstveni” juče je stigla u Bosnu i Hercegovinu kako bi gostovala na osmom Festivalu turskog filma.

Sin slavnog pevača Halida Muslimovića, Enis Muslimović je imao priliku da upozna prelepu Merjem.

Iako Halid Muslimović obožava turske serije i zna sve glumce, ovog puta je više sreće imao njegov sin Enis koji se našao u Sarajevu. Enis je student, a od nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pomaže ocu u izdavačkoj kući koju imaju, kao i oko njegovog hotela u Prijedoru.

Kako će Halid reagovati kad bude čuo da je propustio upoznavanje sa jednom od najpoznatijih turskih glumica, ostaje da saznamo.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon ljubavnog brodoloma, usledilo je poznanstvo koje će pamtiti: Lepa Hurem u zagrljaju sina Halida Muslimovića! (FOTO)

Izvor: Story, 09.Dec.2016

Prelepa Merjem Uzerli koju je publika zapamtila po sjajnoj ulozi sultanije Hurem je posetila Sarajevo, a ovo iznenađenje nije očekivala.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.