Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJE DOBILE RIVALA: Prilika da se vrati nesrećno izgubljeno

Košarkašice Srbije dobile su ime protivnika u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Posle senzacionalne pobede nad Australijom, Srbija je mirno sačekala ishod četvrtfinalnog duela između Španije i Turske, sa kojim se ukršta u polufinalu.
Pobedu je odnela selekcija Španije, koja je sa 64:62 savladala Turkinje i to u poslednjoj sekundi. Pobedonosni pogodak za Španiju postigla je Ana Krus gotovo sa zvukom sirene.
Ona je bila i najbolja u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘furije’ sa 14 poena, dok je najefikasnija na parketu bila Senders u timu Turske sa čak 22 poena.
Srbija će tako imati priliku da Španiji vrati za poraz u grupnoj fazi rezultatom 65:59. Taj polufinalni meč igra se u četvrtak od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.
The post SRPKINJE DOBILE RIVALA: Prilika da se vrati nesrećno izgubljeno appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kenguri patosirali tužne Litvance i čekaju ishod balkanskog trilera (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 17:44

Mils je utakmicu završio sa 24 poena, Aron Bejns dodao je 16, a Metju Delavedova 15 poena. Po 12 poena za Litvaniju dali su Mantas Kalnijetis i Antanas Kavalijauskas..Kada Kenguri biju sve se trese! Strašna Australija bukvalno je rasturila Litvaniju u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa 90:64 i sada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.